Horn not working anymore. - Page 3 - Toyota RAV4 Forums
4.3 General Discuss anything RAV4.3 related that doesn't fit in the categories below.

User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #21 of 24 (permalink) Old 05-29-2015, 05:34 PM
Advanced Member
Country: ravenuer's Flag is: United States
 
Join Date: Feb 2012
Location: Long Island, New York
Posts: 2,077
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 392 Post(s)
Thanks: 379
Thanked 169 Times in 159 Posts
Quote:
Originally Posted by Blogson View Post
Hmmm - were they permanently damaged, and are there no surge protectors used in Louisiana? This thread reminded me to go out and test the horns on my RAV, since I've used them on the road only once in the four years I have had it.
and.....and....?
ravenuer is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 24 (permalink) Old 04-22-2019, 04:06 PM
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Maybe yes. Anyway, I would recommend to find a good replacement for your freezer I this case. Take a look at http://ianboer.com.au. For sure, you would be able to find something decent here.
slink12 is offline  
post #23 of 24 (permalink) Old 04-22-2019, 06:34 PM
Advanced Member
Country: ravenuer's Flag is: United States
 
Join Date: Feb 2012
Location: Long Island, New York
Posts: 2,077
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 392 Post(s)
Thanks: 379
Thanked 169 Times in 159 Posts
Quote:
Originally Posted by slink12 View Post
Maybe yes. Anyway, I would recommend to find a good replacement for your freezer I this case. Take a look at http://ianboer.com.au. For sure, you would be able to find something decent here.
I'm pretty sure he's replaced his freezer by now.
ravenuer is online now  
 
post #24 of 24 (permalink) Old 04-22-2019, 07:56 PM
Advanced Member
Country: Blogson's Flag is: Wales
 
Blogson's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Oregon Coast USA
Posts: 7,744
Mentioned: 11 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 915 Post(s)
Thanks: 197
Thanked 696 Times in 655 Posts
Quote:
Originally Posted by ravenuer View Post
I'm pretty sure he's replaced his freezer by now.

And hopefully did not replace it with one using the posted link - .au (Australia) mains voltage is about 230, so if it runs it will run at half speed and capacity on US/Canada voltage.

Jim
2011 Upgraded Base V6 4WD
2007 Kawasaki Vulcan 900 Classic LT
2002 Craftsman LT1000 V2

Jesus is Lord
Blogson is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome