Przeszedłem na emeryturę. Mam Rav 4 z 98 roku, którego posiadam od 2004 roku. Chcę całkowicie wymienić progi. Używamy tu w Kanadzie wapnia na drogach, który je zjada. Wydaje się, że nie mogę ich znaleźć. Czy jest jakieś źródło? Chcę obie strony.
Uważałem to za rozsądne, często my tutaj w Kanadzie jesteśmy narażeni na problemy z dostawami produktów. Mimo to miałem nadzieję i nadal mam, że może gdzieś tam jest zestaw lub pojedyncza strona, którą ktoś może mieć w swojej szopie.O ile panele nie są elementem przykręcanym (w co jestem prawie pewien), wątpię, aby były dostępne i musiałyby być wykonane na zamówienie i przyspawane. Ale jeśli są mocno zardzewiałe lub przerdzewiałe, zastanawiam się, jak solidna jest reszta spodu.
Innym problemem, który pojawił się kilka lat temu w '98 RAV4 mojego teścia, było gnicie wahaczy zawieszenia, poważny problem bezpieczeństwa. Wymieniłem przednie i sprzedał samochód mojemu przyjacielowi, który jeździł nim przez kilka lat, zanim wycofał go i inny, który kupił z problemami z rdzą, na złom.
Widziałem je. Jeśli dobrze rozumiem, zamówiłeś je. Jaki jest twój ETA? Czy już je otrzymałeś?Oni je mają w Polsce!
Kupiłem stronę kierowcy i są tu w mniej niż miesiąc!
Wysyłka Fedex
Spróbuj tej aukcji
HQ TOYOTA RAV4 1994-2000 5 DOOR REPAIR PANEL SILL STEEL LEFT LH 5901532206203 | eBay
Wysłałem im e-mail i dostałem ofertę wysyłki
Myślę, że mój całkowity koszt wyniósł 170,00 USD! do Iowa
Bez żartów
Super oferta na pewno
I tak, są one wspawane, więc potrzebujesz warsztatu blacharskiego lub maszyny do ramy, aby wspierać rzeczy podczas demontażu i wymiany.
Jeśli jesteś budowniczym, jest to naprawa w stylu 101 dla profesjonalisty od nadwozi.
Miło mieć idealnie uformowany zamiennik.
Bezpośredni e-mail do nich to
mail@apartsgroup.com
a nazwa firmy to
Aparts Group Brzezowski Ożóg Sp. k.
i mogłem użyć paypal do szybkiej wymiany pieniędzy.
Fajnie rzeczywiście.
Reszta twojej wiadomości się nie pojawiła lub nie przewinąłem w dół wystarczająco. Odpowiedziałeś więc na moje pytanie.Widziałem je. Jeśli dobrze rozumiem, zamówiłeś je. Jaki jest twój ETA? Otrzymałeś je już?
Wydałem im wiadomość na dwie. Wysyłka do Kanady może być naprawdę droga. Z moim kontem eBay przez PayPal często wysyłam je do PEMBINA PARCEL w Północnej Dakocie. Mają usługę odbioru paczek. 5,00 za sztukę. 100 kilometrów na południe. Nie używałem go od czasu Covid. Nadal jest to trochę zadanie, aby dostać się tam i z powrotem, mimo że ograniczenia zostały zniesione. Zobaczymy. Ponownie wyślę prośbę, używając tego adresu, jeśli nie spodoba mi się to, co widzę po wysłaniu do Kanady.tak, wyglądało idealnie!
i to PayPal, więc uczciwie w kwestii bezpiecznego transferu środków.
są dość dużą firmą.
mniej niż 30 dni wysyłka była szybka!
Myślę, że to było 17 dni.
progi są do wspawania.Czy więc chcesz powiedzieć, że panele są częścią przykręcaną, a nie integralną częścią nadwozia?