Toyota RAV4 Forums banner

Pokrowce na siedzenia 2004 dla Rav4 2015

1.3K views 4 replies 4 participants last post by  Blogson  
#1 ·
Cześć wszystkim

Odbieram jutro mojego RAV4 z 2015 roku, ponieważ wymieniłem mojego RAV4 z 2004 roku. Czy ktoś wie, czy pokrowce na siedzenia, które mam na RAV4 z 2004 roku, będą pasować do RAV4 z 2015 roku? Są to pokrowce na siedzenia marki RAV4 i chciałbym je zachować do nowego samochodu, ponieważ są wciąż w bardzo dobrym stanie.

Dzięki z góry za wszelkie odpowiedzi. :smile

Pozdrawiam
Matylda :kiss

#3 ·
Cześć RTexasF

Dziękuję za odpowiedź. Też tak myślałem, ale musiałem zapytać....LOL. No cóż, nowy samochód daje mi powód do kupna nowych pokrowców na siedzenia. Jeszcze raz dziękuję.

Pozdrowienia
Matylda

#4 ·
Matylda, nie wiem jak w Down Under, ale tutaj RAV4 ma boczne poduszki powietrzne w przednich siedzeniach. Dlatego wszelkie pokrowce na siedzenia muszą być specjalnie zaprojektowane, aby nie zakłócać działania tych poduszek powietrznych. Wątpię, czy Twój model z 2004 roku je miał.

#5 ·
Kiedy zamieniłem moją starą Hondę CR-V na obecnego RAV, zdjąłem ładne pokrowce z siedzeń z CR-V i stwierdziłem, że idealnie pasują do RAV. Jeśli chodzi o boczne poduszki powietrzne, Honda ich nie miała, ale RAV ma, więc po prostu wyciąłem dziury w pokrowcach na siedzenia na poduszki powietrzne i zszyłem otwory, używając maszyny do szycia mojej żony.