Czy ktoś może mi powiedzieć, jaka jest maksymalna możliwa długość przestrzeni ładunkowej w piątej generacji (2021, LE) za przednim fotelem pasażera, ze złożonym tylnym siedzeniem i przednim siedzeniem przesuniętym do przodu? Jestem ciekaw, ponieważ chcę w nim spać i mam 191 cm wzrostu. Przejrzałem kilka projektów platform do spania i wymiarów materacy powietrznych do samochodów, a 188 cm to najdłuższa specyfikacja, jaką znalazłem. Mam nadzieję, że przedni fotel można bardziej przesunąć do przodu i że 188 cm obejmuje większość rynku. Spróbowałbym położyć się po przekątnej, żeby się zmieścić, ale często mam ze sobą wszystko, co posiadam (muszę się przeprowadzać co 6 miesięcy do pracy). Spałem w tylnej części wystarczającej liczby pickupów z łóżkiem o długości 180 cm, żeby wiedzieć, że wciskanie się prowadzi do kilku zrzędliwych poranków.
Dzięki! Poszedłbym obejrzeć jeden w salonie, ale nigdzie nie ma żadnego na stanie.
Dzięki! Poszedłbym obejrzeć jeden w salonie, ale nigdzie nie ma żadnego na stanie.