Toyota RAV4 Forums banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter #1
The passenger side running light (amber lense) is not working. I replaced the bulb (Sylvania 7440) and it still is not working.
Any thoughts on what could be the cause. The driver side is functioning.The socket/harness looked to be in fine shape.
Is that one bulb controlled by a separate fuse?
Thanks in advance.
 

·
Registered
Joined
·
3,692 Posts
Hi Rustbucket198, welcome to RAV4WORLD. First off please fill your profile year since I see only a 2 for your year. The front side marker/parking lights uses a 168 bulb and the turn signal uses a 7440 bulb.
If you replaced the turn signal bulb that would mean you replaced the wrong bulb. Also be careful not to touch the bulb with your bare hands as the grease will coat the bulb and prematurely shorten its life. Wear latex gloves while handling bulbs and as a precaution clean the bulb with alcohol.
 

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter #3
You are ABSOLUTELY correct! Thanks.

I realized my mistake last night when repairing some trim.
Thank you very much.No doubt I will post other silly stuff
in the future and will update the profile.
Again, thanks.
 

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter #4
Actually...TIRES!
Currently GY Integrity 235/60/R16 are on the vehicle.
I need new tires and am looking for something that is good all-round touring with
high marks for snow. Michelin Defender gets mixed reviews for cold weather performance.
Any suggestions?
Thanks.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top