Toyota RAV4 Forums banner
1 - 8 of 8 Posts

zander

· Registered
31 Posts
Discussion starter · #1 ·
Jeśli potrzebujesz pilota, aby uruchomić swojego Rav 4, czy istnieje sposób, aby go wyłączyć, jeśli odejdziesz: Na przykład, miałem Priusa z 2010 roku (którego bardzo lubiłem), jeśli go uruchomiłeś i odszedłeś, samochód by się wyłączył. Zatrzymalem się w mini-markecie, zapomniałem wyłączyć Rav4, wróciłem i wciąż działał. Czy jest możliwe, aby Rav4 również się wyłączył, jeśli od niego odejdę?

Jeśli potrzebujesz breloka do uruchomienia Rav 4, czy istnieje sposób, aby go wyłączyć, jeśli odejdziesz: Na przykład, miałem Priusa z 2010 roku (którego bardzo lubiłem), jeśli go uruchomiłeś i odszedłeś, samochód by się wyłączył. Zatrzymalem się w mini-markecie, zapomniałem wyłączyć Rav4, wróciłem i wciąż działał. Czy jest możliwe, aby Rav4 również się wyłączył, jeśli od niego odejdę.
Osobiście lubię, że działa. Zimą, jeśli zapomnę czegoś w domu, mogę po prostu wbiec z kluczami w kieszeni. Chciałbym też wiedzieć, chociaż nie sądzę, żeby zbyt wiele osób zapomniało wyłączyć swój pojazd.

Osobiście lubię, że to działa. Zimą, jeśli o czymś zapomnę w domu, mogę po prostu wbiec z kluczami w kieszeni. Chciałbym też wiedzieć, chociaż nie sądzę, żeby zbyt wiele osób zapomniało wyłączyć swój pojazd.
Zgadzam się z Zanderem. Mój Rav4 to jedno, generalnie słyszę, jak pracuje, ale mamy Avalona, który jest cichszy i więcej niż raz jedyny sposób, w jaki wiedziałem, że wciąż działa, to to, że nie mogłem zamknąć drzwi.

Ale rozumiem Twój punkt widzenia.

Bill

Ale co, jeśli chcesz wpaść do sklepu na kilka minut w środku zimy, ale masz pasażerów w samochodzie (powiedzmy żonę i dziecko)? To uciążliwe wyciągać dziecko tylko na kilka minut, więc chcesz zostawić samochód włączony, żeby nie zamarzło.

1 - 8 of 8 Posts