Dzisiaj jest pierwszy dzień wiosny
... Nie mogę się doczekać, aż śnieg stopnieje i znowu założę moje felgi z rynku wtórnego. Jeśli masz felgi z rynku wtórnego w swoim 4.3 RAV4, zamieść kilka zdjęć! Oto zdjęcie moich z zeszłej wiosny ...

Uwielbiam felgi stalowe! Jakie są ich specyfikacje... (tj. 16x8 itp.) Wygląda świetnie.Ludzie nazywali mnie szalonym
dzięki stary! Właściwie to 15x8 tm5 z oponami 235/75/r15 ko2. Jest też dystans 20 mm, żeby je odsunąć od zacisku, więc wystają dość mocnoUwielbiam stalówki! Jakie są ich specyfikacje...(tj. 16x8, itp.) Wygląda świetnie.
Jaka jest nazwa lub marka tych felg?Cześć!
1 - dobry i 5 - zły!
Sprawność paliwowa: 3-4
Komfort: 2
Hałas: 2-3
Śnieg: 2
Lód: 3
Potrzebuję tych opon do trudnego terenu, dużo błota, kamieni i mokrych łąk! Ale także na ulicy, które są ładne!
Te felgi sprawiają, że twój rav wygląda bardziej jak samochód niż ciężarówka.Zawsze podobał mi się wygląd felg Method - zamówiłem zestaw 18"x 8,5" Rally 502 w kolorze tytanowym. Musiałem jednak zmodyfikować kołpaki środkowe - Ośki wystawały dalej niż pozwalały na to kołpaki. Moim rozwiązaniem było 2" PVC pocięte na szerokość 10 mm i dłuższe śruby imbusowe M5, wszystko ze sklepu z narzędziami - Działało jak urok! Opony zimowe to Michelin X-Ice 245/45/18, były zdjęte z Audi All-Road, które kupiłem za 250$! Moją niechęcią jest ogromna szczelina w nadkolu...cóż, są na śnieg-
Fajnie! Czy coś obciera? Jak są ciężkie?20X8 Felgi Gianelle, +40mm, opony 245/45/20 Kumho ASX
Brak obcierania, kupiłem od gościa, który miał to w swoim Highlanderze, ta sama średnica piasty co w standardzie. Nie planuję żadnych modyfikacji zawieszenia poza większym tylnym stabilizatorem, aby zmniejszyć podsterowność. Jest dość ciężki, ale nie kupiłem RAV4 dla osiągów.Nice! Any rubbing? How heavy are they?
Are you going to do anything with the suspension?
UR tylny drążek?Żadnego ocierania, kupiłem od gościa, który miał to w swoim Highlanderze, ta sama średnica piasty co w standardzie. Nie planuję żadnych modyfikacji zawieszenia poza większym tylnym stabilizatorem, aby zmniejszyć podsterowność. Jest dość ciężki, ale nie kupiłem RAV4 dla osiągów.Szerszy rozstaw kół i opony pomogły lepiej wykorzystać moc na zakrętach.
Przepraszam za moją ostatnią odpowiedź. Nie chciałem pytać wszystkich, tylko efics. Nie było mnie jakiś czas i jestem zardzewiały. :doh:ludzie nazywali mnie szalonym