Dzisiaj jest pierwszy dzień wiosny
... Nie mogę się doczekać, aż śnieg stopnieje i znowu założę moje felgi z rynku wtórnego. Jeśli masz felgi z rynku wtórnego w swoim 4.3 RAV4, zamieść kilka zdjęć! Oto zdjęcie moich z zeszłej wiosny ...

Jak podoba Ci się działanie tych reflektorów?View attachment 179310
View attachment 179312
View attachment 179311
235/65/17 Falken Wildpeak Trails na felgach Reika z przesunięciem 38 mm. Dzięki wszystkim zdjęciom w tym wątku pomogło mi to dokonać wyboru. Następne w kolejności są podnośnik i osłony podwozia.
ig: RAV4.3v6
Ładny wygląd! [emoji122]Nie z rynku wtórnego, ale seryjny Limited pomalowany VHT Graphite i bezbarwny.
Wiem, prawda. Zaryzykowałem i wydałem 150 dolarów na materiały. Jestem zadowolony z rezultatu, więc po prostu będę używał tych zamiast kupować nowe.Wow, felgi Limited w kolorze grafitowym nie wyglądają jak kompletne gówno.
Najlepszą rzeczą, jaką zrobiłem, było założenie Falken AT, dystansów H&R z przodu i z tyłu oraz pomalowanie i odwrócenie standardowych szarych stopni bocznych.Zgadzam się. Mam tę samą specyfikację RAV i fabryczne koła z oponami szosowymi sprawiały, że chciałem zwymiotować. Założyłem Wildpeaks i Enkei w ciągu tygodnia.
Cześć! Niesamowite felgi, jak przebiegła instalacja i dopasowanie? Wiem, że na stronie jest napisane 65.1 piasty, ale OEM to 60.1. lmk Dzięki!View attachment 179310
View attachment 179312
View attachment 179311
235/65/17 Falken Wildpeak Trails na felgach Reika z offsetem 38 mm. Dzięki wszystkim zdjęciom w tym wątku pomogło mi to dokonać wyboru. Następne w kolejce są podnośnik i osłony podwozia.
Te felgi i opony są idealne. Dokładnie to, co chciałbym mieć w Rav4 z 2007 roku. Ale mam x2 Rav'y na sprzedaż i mam trudności z podjęciem decyzji co do jednego. Oba to 2007 Limited, ale jeden to V4 AWD, a drugi to V6 FWD. Czy ktoś ma jakieś uwagi/rady, które ułatwiłyby podjęcie decyzji!!!View attachment 179310
View attachment 179312
View attachment 179311
235/65/17 Falken Wildpeak Trails na felgach Reika z offsetem 38 mm. Dzięki wszystkim zdjęciom w tym wątku pomogło mi to dokonać wyboru. Następne w kolejności są podnośniki i osłony podwozia.
Przede wszystkim, nie ma czegoś takiego jak V4 Toyota. To I4. A Toyoty z 4 cylindrami z lat 2006-2008 są znane z poważnych problemów z olejem, więc zdecydowanie wybierz V6. Jeśli nie mieszkasz w zimnym, zaśnieżonym miejscu, napęd na przednie koła byłby w porządku.Te felgi i opony są idealne. Dokładnie to, co chciałbym mieć w Rav4 z 2007 roku. Ale mam x2 Rav'y na sprzedaż i mam trudności z podjęciem decyzji co do jednego. Oba to 2007 Limited, ale jeden to V4 AWD, a drugi to V6 FWD. Czy ktoś ma jakieś uwagi/rady, które ułatwiłyby podjęcie decyzji!!!
Nie zauważyłem, że wpisałem V4, ale cieszę się, że zrozumiałeś, co miałem na myśli! Bardzo dziękuję za opinię. Nie masz pojęcia, jakich kłopotów mnie uchroniłeś. Zdecydowanie wybieram V6. Jestem nowy na tym forum, nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi! Jeszcze raz dziękuję!Przede wszystkim, nie ma czegoś takiego jak V4 Toyota. To I4. A Toyoty 4-cylindrowe z lat 2006-2008 są znane z poważnych problemów z olejem, więc zdecydowanie wybierz V6. Jeśli nie mieszkasz w zimnym, zaśnieżonym miejscu, napęd na przednie koła byłby w porządku.