Toyota RAV4 Forums banner

Montaż bagażnika dachowego Rav4 LE bez otworu lub miejsca na śrubę na dachu

1 reading
7.7K views 3 replies 4 participants last post by  ESO146-IG005  
#1 ·
Cześć,

Chcę zamontować bagażnik dachowy w moim samochodzie RAV4 LE (2022), jednak dach mojego samochodu nie ma śrub ani miejsca do przykręcenia bagażnika dachowego. Po obejrzeniu kilku filmów na YouTube wydaje się, że na dachu powinno być miejsce lub otwory do przykręcenia bagażnika dachowego. Jakakolwiek pomoc?

Dzięki.

#2 ·
Przestali montować relingi dachowe w LE po 2021 roku i nie wytłoczyli otworów na nie. Jeśli chcesz zamontować bagażnik dachowy do przykręcenia, będziesz musiał wywiercić otwory w dachu. Jeśli chcesz tylko poprzeczki w stylu zaciskowym, mogą być dostępne, ale nie specyficzne dla modelu.

#3 ·
Witaj,

Chcę zamontować bagażnik dachowy w moim samochodzie RAV4 LE (2022), jednak dach mojego samochodu nie ma śruby ani miejsca do przykręcenia bagażnika dachowego. Po obejrzeniu kilku filmów na Youtube wydaje się, że powinno być miejsce lub otwory na dachu, aby przykręcić do niego bagażnik dachowy. Jakakolwiek pomoc?

Dzięki.
To takie rozczarowujące, że Toyota wyprodukowała SUV-a AWD i nie można zamontować belek poprzecznych!!! Mam bezwartościowego RAV4, ponieważ nie mogę przewozić mojego sprzętu narciarskiego i turystycznego. Co gorsza, inżynierowie Toyoty nam nie pomagają. Mój RAV4 jest ograniczony do jazdy po mieście. Tak smutno. Czy ktoś chce RAV4 z 2022 roku?