Znalazłem ten grill w stylu trd online, czy ktoś miał okazję wypróbować ten grill i jaka jest wasza opinia na jego temat?
Czy masz link do grilla?
tak, chciałbym, żeby cały plastik w moim prime XSE był matowy. Nie jestem fanem błyszczącego czarnego plastiku.Zapomniałem wspomnieć, że jakość plastiku jest bardzo dobra. Jeśli masz matowy czarny zderzak, plastik pasuje o wiele lepiej niż błyszcząca standardowa osłona chłodnicy.
Oto zbliżenie pokazujące dopasowanie plastiku, które pokazuje również wczesne etapy dzisiejszej burzy lodowej w Lower Michigan:
Czy masz może film z instalacji? Wygląda świetnie!Jeden z najlepszych modów, jakie zrobiłem, moim zdaniem. Dopasowanie było idealne, wpięło się od razu. Okablowanie świateł było łatwe dzięki adapterowi bezpiecznikowemu. Przedni zderzak trzeba zdjąć, co jest o wiele łatwiejszym procesem, niż myślałem. Jeśli przeraża cię opuszczenie zderzaka, jestem pewien, że warsztat blacharski mógłby dokonać wymiany za rozsądną cenę.
Moje jedyne uwagi to: jest zaprojektowany do współpracy z pakietem technologicznym, więc ma otwory na przednią kamerę i czujniki parkowania, których nie mam w moim RAV. I chciałbym, żeby litery były bardziej rozłożone, aby wypełnić przestrzeń emblematu. Ale to nic wielkiego, naprawdę podoba mi się to, co zrobił dla wyglądu przodu.
Oto szybkie zdjęcie, które zrobiłem właśnie teraz
View attachment 192484
Czy masz może film z instalacji? Chciałbym to zrobić, ale nie mam pojęcia lol. Wygląda świetnie!Moim zdaniem jeden z najlepszych modów, jakie zrobiłem. Dopasowanie było idealne, wpięło się od razu. Okablowanie oświetlenia było łatwe dzięki bezpiecznikowi. Zderzak przedni trzeba zdjąć, co jest o wiele łatwiejszym procesem, niż myślałem. Jeśli przeraża cię opuszczenie zderzaka, jestem pewien, że warsztat blacharski mógłby wykonać wymianę za rozsądną cenę.
Moje jedyne uwagi to: jest on zaprojektowany do współpracy z pakietem technologicznym, więc ma otwory na przednią kamerę i czujniki parkowania, których nie mam w moim RAV. I chciałbym, żeby litery były bardziej rozłożone, aby wypełnić przestrzeń emblematu. Ale to nic wielkiego, naprawdę podoba mi się to, co zrobił dla wyglądu przodu.
Oto szybkie zdjęcie, które zrobiłem właśnie teraz
View attachment 192484
Grill czy światła drapieżnika? W przypadku grilla trzeba zdjąć przedni zderzak. Oto jak to zrobić: 2019 Toyota RAV4 demontaż przedniego zderzaka - YouTubeCzy masz może film z instalacji? Chciałbym to zrobić, ale nie mam pojęcia lol. Wygląda świetnie!
Dziękuję! Czy jest jakiś film z rzeczywistym demontażem grilla w hybrydzie?Grill lub światła raptora? W przypadku grilla należy zdjąć przednią osłonę zderzaka. Oto jak: 2019 Toyota RAV4 demontaż przedniego zderzaka - YouTube
Nie jestem pewien, czy potrzebujesz wideo.Dziękuję! Czy jest jakiś film z rzeczywistym demontażem grilla w hybrydzie?