To nie zaskakujące, że zniknęła, biorąc pod uwagę, jak słabo te osłony były zamocowane. Mam tylko nadzieję, że to nie chroniczny problem.
To prawda. Wiem, że niektóre RAV4 Primes mają osłony, ponieważ te Primes są produkowane w Japonii. Nie jestem jednak pewien co do innych RAV4.Większość ludzi nie będzie miała plastikowej osłony, ponieważ tylko japońskie Rav4 mają haki holownicze.
Cześć, czy byłbyś tak miły i zrobił kilka zdjęć oraz dokonał kilku pomiarów, gdzie znajdują się rzeczywiste gwinty do wkręcania śrub oczkowych? Czytałem, że wszystkie Rav4 mają otwór z gwintem za osłoną zderzaka, a niektórzy stworzyli do niego dostęp, jeśli ktoś wiedziałby, gdzie wywiercić otwór. Miło byłoby mieć możliwość używania śrub oczkowych do mocowania kajaka lub podłączania pasa holowniczego, aby go pociągnąć, gdy utknie itp.Czy komuś przypadkowo odpadła osłona otworów haka holowniczego zderzaka?
Dzień przed wyruszeniem w podróż, plastikowa osłona wciąż tam była (sprawdziłem, ponieważ badałem samochód pod kątem szczątków owadów na przedniej części samochodu). W ciągu 24 godzin górna połowa osłony zniknęła.
To nie zaskakujące, że jej nie ma, biorąc pod uwagę, jak słabo te osłony były dopasowane. Mam tylko nadzieję, że to nie chroniczny problem.
Wszystko, co musisz zrobić, to zdjąć przednią osłonę zderzaka i sprawdzić, czy je masz:Cześć, Czy byłbyś tak miły i zrobił kilka zdjęć oraz dokonał pomiarów, gdzie znajdują się faktyczne gwinty do wkręcania śrub oczkowych? Czytałem, że wszystkie Rav4 mają gwintowany otwór za osłoną zderzaka, a niektórzy stworzyli do niego dostęp, jeśli ktoś wiedział, gdzie wywiercić otwór. Miło byłoby mieć możliwość używania śrub oczkowych do mocowania kajaka lub podłączania pasa holowniczego, aby go wyciągnąć, gdy utknie itp.