Toyota RAV4 Forums banner
1 - 20 of 24 Posts
Czy ktoś znalazł dobry uchwyt do telefonu na deskę rozdzielczą, kratkę wentylacyjną lub przednią szybę? Używałem wcześniej uchwytów do kratki wentylacyjnej, ale chcę spróbować czegoś innego.
Przyglądałem się tej marce. Wygląda bardzo solidnie i mocno. Najpierw kupujesz żądany uchwyt podstawowy, a następnie wybierasz uchwyt do telefonu. Www.proclipusa.com

Używałem Proclips w wielu pojazdach, wolę tę opcję dla RAV4.

Też jestem na rynku. Ten Proclips nie może współpracować z obudową Otterbox. Używałem kiedyś uchwytu Ram Mount, który montował trzpień na szynie fotela pasażera. Działało fantastycznie, ale myślę, że szyny Rav są bardziej zagłębione, niż będą działać z tym systemem. Naprawdę uwielbiałem uchwyt X-grip firmy Ram Mount

Mogę wziąć jeden w krótkim terminie. Zajmuje cenny uchwyt na kubek. Piję i prowadzę <lol> (nie mogłem się powstrzymać)... To także nie jest tam, gdzie chciałbym, żeby było. Naprawdę chciałbym, żeby było w moim polu widzenia.

Discussion starter · #10 ·
Po co ci to z CarPlay lub Android play? Po prostu połóż to przy złączu USB
Choć lubię CarPlay, nie jestem fanem posiadania go jako połączenia przewodowego. Dodatkowo, posiadanie rzeczywistych przewodów zwiniętych w pęczek po prostu nie jest zbyt czyste i jeszcze nie znalazłem kabla USB o długości 3-6".

Discussion starter · #11 ·

Trochę trudno powiedzieć; czy to tylko uchwyt samoprzylepny z tyłu wyświetlacza systemu informacyjno-rozrywkowego?

Discussion starter · #12 ·

Konkretnie w odniesieniu do Twoich doświadczeń z Proclips, czy zauważasz jakieś niepożądane efekty związane z wciskaniem klipsa między panelem listwy? Obawiałbym się, że z czasem spowodowałoby to obróbkę na zimno wykończenia, tak że po usunięciu telefonu/klipsa widziałbyś szczelinę...

Specyficzne dla Twoich doświadczeń z Proclips, czy zauważasz jakieś niepożądane efekty związane z wciskaniem klipsa pomiędzy panel listwy? Obawiałbym się, że z czasem spowodowałoby to obróbkę na zimno wykończenia, tak że po wyjęciu telefonu/klipsa zauważyłbyś szczelinę...
Użyłem ProClip w Infiniti, który wymagał otwarcia szczeliny w wykończeniu, aby włożyć klips. Po latach użytkowania był łatwy do usunięcia i nie uszkodził wykończenia ani nie pozostawił szczeliny po usunięciu. Użyłem również uchwytu ProClip A-pillar w Subaru WRX, świetny produkt, który nie pozostawił żadnych śladów ani szczelin po usunięciu. Wolę uchwyt A-pillar dla RAV4, ponieważ wersja do montażu na desce rozdzielczej zablokuje przepływ powietrza z wentylacji.

Właśnie kupiłem 2 z tego: Amazon.com: Bezprzewodowa ładowarka samochodowa, Nalwort 15W/10W/7.5W Qi ładowarka samochodowa, metalowa rama automatycznego zaciskania bezprzewodowej ładowarki samochodowej Uchwyt na kratkę wentylacyjną Kompatybilny z iPhone 12/11/Pro/Pro Max, Samsung S21/S20/Note 20: Elektronika

Trzyma 12 Pro Max mocno z pionowym odpowietrznikiem w Prius Prime. Posiada ładowanie bezprzewodowe, automatyczne zaciskanie (naciśnij przycisk, aby zwolnić) i ma teraz kupon rabatowy 10 $, więc cena końcowa to 15,77 $ + podatek.

Szukałem uchwytu na telefon dla 11/12 Pro Max, który współpracowałby z pionowym odpowietrznikiem i kupiłem 6-7 rodzajów, ale żaden z nich nie może utrzymać dużego telefonu. Ten działa świetnie dla mnie. Gorąco polecam.

Cześć! Ten QuadLock wygląda naprawdę ładnie. Uwielbiam uchwyty motocyklowe. Może wypróbuję jeden z nich.

Kupiłem ulepszony uchwyt Ram Mount. Poprzedni działał tak dobrze, że postanowiłem spróbować ponownie.

Został przymocowany do szyny siedzenia i uchwytu X-grip. Mam nadzieję, że będzie pasować. Jeśli nie, przyjrzę się bliżej temu QuadLock

To działa dobrze dla mnie.

Oferta ograniczona czasowo: UCHWYT DO TELEFONU SAMOCHODOWEGO AINOPE 2023 Ulepszony grawitacyjny uchwyt samochodowy do telefonu z najnowszym klipsem do otworu wentylacyjnego Automatyczna blokada Bez użycia rąk Uchwyt do telefonu komórkowego do samochodu Kompatybilny z iPhone 14 Pro Max 13 12 i wszystkimi telefonami https://a.co/d/9urAv0L

1 - 20 of 24 Posts