Czy ktoś znalazł dobry uchwyt do telefonu na deskę rozdzielczą, kratkę wentylacyjną lub przednią szybę? Używałem wcześniej uchwytów do kratki wentylacyjnej, ale chcę spróbować czegoś innego.
Przyglądałem się tej marce. Wygląda bardzo solidnie i mocno. Najpierw kupujesz żądany uchwyt podstawowy, a następnie wybierasz uchwyt do telefonu. Www.proclipusa.comCzy ktoś znalazł dobry uchwyt do telefonu na deskę rozdzielczą, kratkę wentylacyjną lub przednią szybę? Używałem wcześniej uchwytów do kratki wentylacyjnej, ale chcę spróbować czegoś innego.
Po co ci to z CarPlay lub Android Play? Po prostu połóż go obok złącza USBCzy ktoś znalazł dobry uchwyt do telefonu na deskę rozdzielczą, kratkę wentylacyjną lub przednią szybę? Używałem wcześniej uchwytów do kratki wentylacyjnej, ale chcę spróbować czegoś innego.
Uchwyt na kubek jest fajny, ale nie można go używać, jeśli 2 osoby mają napoje.
Choć lubię CarPlay, nie jestem fanem posiadania go jako połączenia przewodowego. Dodatkowo, posiadanie rzeczywistych przewodów zwiniętych w pęczek po prostu nie jest zbyt czyste i jeszcze nie znalazłem kabla USB o długości 3-6".Po co ci to z CarPlay lub Android play? Po prostu połóż to przy złączu USB
Trochę trudno powiedzieć; czy to tylko uchwyt samoprzylepny z tyłu wyświetlacza systemu informacyjno-rozrywkowego?Używałem Proclips w wielu pojazdach, wolę tę opcję dla RAV4.
![]()
RAV4Phone
2019 RAV4Phone Here it is, the RAV4Phone!! Based on the design of a fellow RAV4 owner, this little beauty puts your phone Right where you want it! It is at your fingertips, keeps your head up,...rav4stuff.weebly.com
Konkretnie w odniesieniu do Twoich doświadczeń z Proclips, czy zauważasz jakieś niepożądane efekty związane z wciskaniem klipsa między panelem listwy? Obawiałbym się, że z czasem spowodowałoby to obróbkę na zimno wykończenia, tak że po usunięciu telefonu/klipsa widziałbyś szczelinę...Używałem Proclips w wielu pojazdach, wolę tę opcję dla RAV4.
![]()
RAV4Phone
2019 RAV4Phone Here it is, the RAV4Phone!! Based on the design of a fellow RAV4 owner, this little beauty puts your phone Right where you want it! It is at your fingertips, keeps your head up,...rav4stuff.weebly.com
Użyłem ProClip w Infiniti, który wymagał otwarcia szczeliny w wykończeniu, aby włożyć klips. Po latach użytkowania był łatwy do usunięcia i nie uszkodził wykończenia ani nie pozostawił szczeliny po usunięciu. Użyłem również uchwytu ProClip A-pillar w Subaru WRX, świetny produkt, który nie pozostawił żadnych śladów ani szczelin po usunięciu. Wolę uchwyt A-pillar dla RAV4, ponieważ wersja do montażu na desce rozdzielczej zablokuje przepływ powietrza z wentylacji.Specyficzne dla Twoich doświadczeń z Proclips, czy zauważasz jakieś niepożądane efekty związane z wciskaniem klipsa pomiędzy panel listwy? Obawiałbym się, że z czasem spowodowałoby to obróbkę na zimno wykończenia, tak że po wyjęciu telefonu/klipsa zauważyłbyś szczelinę...
Tak jest.Trudno to stwierdzić; czy to tylko mocowanie na klej z tyłu wyświetlacza systemu informacyjno-rozrywkowego?