Cześć wszystkim, czy ktoś wie, gdzie znajduje się karta SIM w 24 RAV4 Prime XSE? NIENAWIDZĘ att!
Więc, czy wiesz, czy to E-SIM?Co chcesz zrobić? Nie ma 'karty'
"Mój prawnik zarobi pieniądze. Twój prawnik zarobi pieniądze. Ty przegrasz". (Z filmu "Prawdziwe męstwo" z Johnem Waynem).OK, zamierzam złożyć pozew zbiorowy przeciwko Toyocie.
Powiadomię media.OK, zamierzam złożyć pozew zbiorowy przeciwko Toyocie. Nie mają prawa dyktować sposobu, w jaki KOMUNIKUJE się MÓJ samochód.
OK, zamierzam złożyć pozew zbiorowy przeciwko Toyocie. Nie mają prawa dyktować sposobu, w jaki KOMUNIKUJE się MÓJ samochód.
Jeśli możesz to zrobić, czy możesz opublikować samouczek ze wszystkimi swoimi krokami? Bardzo ciekawi mnie, jak można to zrobić.Mój sprzeciw polega na tym, że muszę PŁACIĆ UWAGĘ, aby uzyskać dostęp do MOJEGO samochodu! Mógłbym z łatwością dodać własną kartę Esim do MOJEGO samochodu i dać Toyocie dostęp do samochodu!
Nie można, Toyota ma to wszystko zablokowane i w łóżku z AT&TJeśli możesz to zrobić, czy możesz opublikować samouczek ze wszystkimi swoimi krokami? Bardzo ciekawi mnie, jak można to zrobić.
Jedyną rzeczą, za którą płaciłbyś ATT, jest dostęp do Internetu przez Wi-Fi w samochodzie. To pozwala osobom podróżującym samochodem mieć w zasadzie hotspot do dostępu do Internetu. Wiele planów telefonicznych również daje hotspot, więc tak naprawdę nie jest to wymagane.Moim zastrzeżeniem jest to, że muszę PŁACIĆ ATT, aby uzyskać dostęp do MOJEGO samochodu! Mógłbym z łatwością dodać własną kartę Esim do MOJEGO samochodu i dać Toyocie dostęp do samochodu!
Hiperbola.tak... próbowałem zrozumieć gniew OP "płacącego ATT".... czy dostał rachunek?
Nie wspomniał o korzystaniu z hotspotu, być może może wyjaśnić, jak faktycznie płaci ATT?